Begynders guide til online marketing

Begynders guide til online marketing

Er online marketing en nyopdaget disciplin, som du godt kunne tænke dig at implementere i din virksomhed, men er du i tvivl om hvordan du skal gribe det an, så læs med her.

Online marketing indeholder et bredt spektrum af marketingdiscipliner, som alle foregår online. Marketingdisciplinerne består blandt andet af at drive webshops og markedsføre sin virksomhed og sine produkter på de sociale medier.

Formålet med online marketing er altså at markedsføre dine produkter eller ydelser gennem digitale kanaler. Og fordelene er mange. Blandt andet er det med online marketing muligt at nå ud til en langt større målgruppe, og ikke kun på hjemmemarkedet, men også globalt. På denne måde er det også nemmere at udvide til nye markeder. På denne måde kan man også spare nogle omkostninger, idet man ved hjælp af en enkel platform når ud til en langt større målgruppe, og dermed ikke skal bruge likvider på at tilpasse marketingkanaler til hver enkelt kundegruppe.

Lyder online marketing interessant, og vil du gerne lære mere, giver videoen nedenfor en god introduktion til disciplinen.

Administratoren

Læg din besked