Styrk dine faglige kompetencer

Styrk dine faglige kompetencer

Hvis du har søgt et nyt job indenfor den seneste tid, så har du måske oplevet, at du måske ikke har alle de kompetencer, som du gerne vil have. At have et bredt udvalg af forskellige kompetencer og faglige styrker, kan hjælpe dig med at blive mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Her kan du læse mere om, hvordan du styrker dine faglige kompetencer for at gøre dit CV mere imponerende. 

Find hvilke kompetencer som er attraktive i dit felt

Der er stor forskel på forskellige jobtitler. Det betyder også, at der er stor forskel på, hvad der er godt at kunne for at få bedre jobs indenfor et bestemt felt. Hvis du arbejder som skribent, så kan det måske være relevant at blive stærkere i grafik, da de i nogle jobtitler hænger godt sammen. Det kan altså sagtens betale sig at se på, hvad folk som regel leder efter, når du leder efter en med din uddannelse og erfaring. 

Derudover er der en masse basisting, som kan være attraktive i langt de fleste jobs. Det kan være ting som Excel, Photoshop osv. Disse ting er ikke kun gode til dig som er jobsøgende, men også til dig som har et job, da det kan hjælpe dig med at åbne op for flere muligheder på din arbejdsplads. 

Find relevante kurser

Det kan være svært at lære ting helt på egen hånd, men så er det heldigt, at man overhovedet ikke behøver at stå alene med det. Du kan sagtens finde en masse information på internettet om, hvordan du bruger en hel masse forskellige programmer, men du kan også sagtens prøve at finde en som kan lære dig det. Hvis du ved, hvor du skal lede, så findes der en masse forskellige kurser, hvor du kan lære mere om de forskellige kompetencer osv. Her er du også sikker på, at du kan stille alle de spørgsmål, som du måske har. Du kan også være sikker på, at du har forstået programmet helt. Der bedste ved et kursus er også, at du til tider kan få et certifikat, hvor der står, at du har gennemført kurset. Dette kan du bruge i din jobsøgning til at vise, hvilke kurser du har gennemført. Du kan finde et stort udvalg af forskellige kurser og lære mere af eksperterne peoplenet.dk.

Opdater dit CV og LinkedIn

Når du har gennemført et kursus, så skal dine nuværende eller fremtidige arbejdsgivere også være klar over det. Dette gør du bedst ved at opdatere dit CV og LinkedIn, så der står at du har gennemført kurser indenfor forskellige emner. Dette hjælper folk som ser din ansøgning med at få et overblik over dine forskellige kompetencer, så du ser mere attraktiv ud. 

Administratoren

Læg din besked