3 gode råd til at se mere frisk ud

3 gode råd til at se mere frisk ud

Har du prøvet det at du er blevet skudt til at være ældre end du er?  Hver gang du er til møder med kunder, så føler du at de bedømmer dig ud fra dit udseende, fordi du har store sorte rander under øjnene, som du ikke kan komme af med og som make-up ikke kan dække. Vi giver her 3 gode råd til hvad du kan gøre for at se mere frisk ud.

Få nok søvn

Søvn er en rigtig vigtig factor i forhold til dit ansigt, men også dit helbred generelt. Får du for lidt søvn påvirker det både dit udseende, men også din generelle sundhed. For får du ikke nok søvn, har du en tendens til at spise dårligere og skippe træningen, fordi du er for træt. For lidt søvn mindsker også din koncentrationsevne. Så det du skal gøre for at få en bedre udstråling, er at have en fast søvnrytme. Sørg for at du en time inden du skal i seng, begynder at slappe af. Det kan være at høre lidt stille musik, læse en bog eller meditere. Du skal sørge for at sove 7-8 timer og gerne have et fast tidspunkt, hvor du går i seng og hvor du står op, på den måde får du en god soverytme. Det er også en god ide at du undgår at lave andre ting i soveværelset end at sove, da det er forstyrrende for din søvn, hvis du har lyd og lys kørende ved siden af. Så derfor fjern den unødvendige støj, ved at sætte mørklægningsgardiner op, hold tv’et ude af soveværelset og har du en hund der sover med i sengen, så er det en god ide at få den ud af sengen, da den også er en forstyrrende factor for din søvn. Husk også at få motion hver dag, gerne hvor du har haft pulsen oppe. Gå heller ikke sulten eller alt for mæt i seng, for det påvirker også din søvn.  

Spis sundt

Udover at få den rigtige mængde søvn, har din kost også indflydelse på dit udseende og din generelle sundhed. Din kost kan påvirke dig indefra og være med til at få dig til at fremstå mere frisk overfor dine kunder. Så det du skal spise, er fed fisk, bær og frugter, gulerødder, drik en masse vand, avokado, nødder, fuldkornsprodukter og æg. Du skal undgå alkohol, sukker og salt. Især salt, da for meget salt, vil kunne ses omkring dine øjne. Sukkeret får din hud til at fremstå mere kedelig og rynker vil blive mere tydelige.  Så tænk over hvad du spiser og sørg for at drikke rigeligt med vand, da det er med til at fugte din hud indefra, samt sørg for at få dyrket noget motion.

Ansigtsbehandling

Hvis du har en fast søvnrytme og din kost er der heller ikke noget at sætte en finger på, kan du prøve at ty til andre løsninger som en ansigtsbehandling. CeriX er en speciallæge klinik som kan hjælpe med at få dig til at fremstå meget mere sund. De har bl.a. behandlinger der kan reducere akne, tunge øjenlåg og løs hud, udjævne din hudtone, så den bliver mere ens at se på.  Til sidst så kan de også hjælpe dig til at få en mere vital hud der er frisk at se på og som fjerner døde hudceller.  Skal CeriX hjælpe dig med at komme til at se mere frisk ud til dit næste kundemøde?   

Administratoren

Læg din besked