3 gode råd til jobsamtalen

3 gode råd til jobsamtalen

Når man tager til jobsamtale, så er det naturligvis med et mål, og det mål er at få et god job. Men som sagt, så er der lige en jobsamtale, som man skal have overstået først. Uanset hvem man er, så føles jobsamtalen altid som om man skal til eksamen, hvor man dukker op med nervøsitet og svedige håndflader.

Men der er n række ting, som man kan gøre for sig selv, hvis man gerne vil have de bedste forudsætninger til samtalen.

Hav et godt og fast håndtryk

Hvis man kommer med et håndtryk, der er svedigt og slattent, så virker man ikke som en stærk medarbejder, der kan tage ansvar. Derfor gør man et rigtigt dårligt indtryk lige fra begyndelsen. Sørg derfor for, at virke selvsikker og se dem i øjnene. Giv et fast håndtryk, uden at klemme for hårdt.

Vær velklædt

Det kan sige ganske kort. Lad hængerøvsbukserne ligge hjemme og klæd dig ordentligt på. Simpelt og elegant, men uden at virke overdrevet.

Forbered dig på spørgsmålene

Hvis din måske kommende chef stiller et spørgsmål, så er der ikke noget værre end at sidde hakkende og stammende. Forbered dig hjemmefra på de mest gængse spørgsmål, så du altid har et svar på hånde, når du bliver spurgt. Det virker overskudsagtigt og professionelt.

Administratoren

Læg din besked