3 hurtige råd til at udstråle overskud

3 hurtige råd til at udstråle overskud

Der vil altid være perioder, hvor vi er stresset, men når du skal præstere på dit arbejde, er der heldigvis ting du selv kan gøre, så du altid virker til at have masser af overskud.

Her får du bl.a. råd til, hvordan en dentist i København eller tandlæge faktisk kan hjælpe dig med at virke mere overskudsagtig. Disse råd er især gode, hvis du er sælger, for her skal du hele tiden tale med kunder. Men det er brugbare råd til alle, som hele tiden skal forhandle.

Folk ved ikke hvordan du har det

Ofte tror vi, at andre kan se, at vi er trætte, stresset eller at kæresten lige er skredet fra os. Men meget af det er i hovedet på os selv. Det er simpelthen vores psyke, som går ind og påvirker, hvordan vi har det.

Hvis vi begynder at fokusere på, at vi er trætte, så ender du med at blive endnu mere træt, og så er det, at man pludselig kan mærke det på dig. I stedet skal du lade som om, at du har det godt. I hvert fald i mens at du skal sælge eller arbejde.

Når du er færdig med det, behøver du ikke længere at udvise overskud, for der er intet galt med, at du er træt. Du skal blot ikke rende rundt og vise det til alle hele tiden. Du skal kun gøre det i de rigtige situationer.

Dentist København

Det kan virke mærkeligt, hvorfor en tandlæge skulle kunne hjælpe dig med at give dig mere overskud. Men det handler om smilet, fordi hvis du sørger for at gå til tandlæge ca. hver 10. måned, så får du også vildt flotte tænder.

Vi vil opfordre alle til, at de går til tandlæge ofte, så de kan få tjekket deres tænder, så hvis der er noget galt med dem, kan det blive rettet med det samme.

Her kan de også gøre dit smil hvidere, så alle pludselig lægger mærke til dig. Det er vigtigt, hvis du har brug for det lille ekstra skud overskud. Hvis du bor i København og har googlet Dentist København, så kan vi anbefale dem her.

Powernaps

Nogen gange har du ikke tid til at sove så meget, som du egentlig burde. Heldigvis er der her gode råd at hente, da du kan tage en kort lur. Populært bliver lur nu kaldet power naps, fordi du kun tager 15-20 minutter.

Det er ret simpelt. Du sætter et vækkeur og efter 15-20 minutter står du op. På den måde får du et skud energi, og du bliver langt mere frisk af det end kaffe. Det er vigtigt, at du ikke sover længere end de 20 minutter, for så risikerer du at ryge ind i den dybe søvn, og så vågner du op mere træt.

Administratoren

Læg din besked