5 tips til at starte din egen butik

5 tips til at starte din egen butik

De sidste par år er der kommet mere og mere fokus på at opstarte webshops, og det er da også noget, som vi har skrevet om her på siden. Men der er stadigvæk mange penge at tjene ved at have en butik på en fysisk lokation. Men der er en række ting, som du skal have styr på, før du åbner din egen butik.

  1. Find lokaler et sted med mange mennesker

Når du vælger lokation, er det vigtigt, at du tænker på, hvor mange mennesker der kommer forbi butikken på en dag.

Et godt tip er her, at du finder nogle lokationer, som du gerne vil kigge nærmere på. Brug nu en dag hvert sted hvor du finder ud af, hvor mange der kommer forbi. På den måde kan du bedre sammenligne de forskellige lokationer med noget konkret viden.

Hvis du har god tid, er det en god idé at se et sted både en hverdag og i weekenden, da det giver dig en forståelse for, hvor mange der kommer forbi på en uge.

 

2. Butikscenter eller gågade

I et butikscenter er du sikker på, at der kommer mange mennesker forbi, og derfor er det en god idé at placere sig sådan et sted, hvis du vil være sikker på, at der kommer mange kunder

Der kan være andre ulemper ved at være i et butikscenter, da det ofte er nogle andre typer af mennesker end på en gågade. Du skal finde ud af, hvad der er din målgruppe.

På den måde ved du også mere om, hvor du skal have en butik.

 

3. Læs og forstå kontrakten

Det er vigtigt, at du ikke skriver under på noget, som du ikke forstår. Det kan anbefales, at du vælger at få en advokat til at kigge kontrakten igennem. Det vil koste dig nogle penge, men i sidste ende kommer du til at spare mange penge, hvis nu noget skulle ende med at gå galt.

 

4. Stil krav til udlejer

Mange tror, at de kun kan sige ja eller nej til en butiksudlejer, men stort set altid har du mulighed for at sige, at du vil have bestemte ting, inden du siger ja til et sted. Det kan være, at du vil have et bad indrettet, så du kan cykle på arbejdet og tage et bad, inden du møder.

Hvis du skal lave en café, kan du også sagtens have krav til de ting,  som du skal bruge. Det er sjældent dit problem at betale for et køkken, men hvis du ikke nævner det, gør udlejer heller ikke.

 

5. Køb billigt (men flot) ind

Når du har valgt alle disse ting, skal du til at købe ting ind til din butik. Hvis der er tale om et kontor til ansatte, vil jeg anbefale, at du tager i IKEA, og køber det meste. Hvis der er tale om en finere butik, kan det være, at du bliver nødt til at købe dyrere møbler. Hvis du har brug for et billigt lån til det, kan du klikke her.

Vi håber, at disse råd gør, at du får en succesfuld butik.

Administratoren

Læg din besked