Den ULTIMATIVE gave til [næsten] alle anledninger

Den ULTIMATIVE gave til [næsten] alle anledninger

Vi kender det alle sammen godt, du er blevet inviteret til et arrangement, og du skal derfor finde en gave til værterne. Her kommer det store spørgsmål så… hvad pokker skal du dog give dem? Heldigvis er der nogle der har hørt vores bøn. Virksomheden Crafted By har formået at opfinde den perfekte gave til næsten alle anledninger.

Hvad er den perfekte gave?

Den perfekte gave er forskellig fra person til person. Det vigtigste når du skal finde en god gave, er at du igennem denne gave, viser at du kender modtageren. Dette kan du f.eks. gøre ved at finde noget som er personligt, som fortæller noget om personen og som beskriver jeres forhold.

Det kan godt være svært at finde den perfekte gave, som giver modtageren alle disse ting. Men det har virksomheden Crafted By altså lavet om på. Med en gave fra Crafted By, kan du nemlig skræddersy din egen gave, ved at designe din helt egen øl, med din helt egen personlige label.

Design selv den ultimative øl med din egen label

Du kan på Crafted Bys hjemmeside altså designe en øl, som har lige præcis det, som du gerne vil have stående på etiketten. ”Rikkes svendegilde”, ”Fars Bajer” eller måske ”Allan & Mettes Bryllup”… ja valget er 100% dit.

Se i videoen herunder hvor nemt det er.

Hvis dette ikke er nok, så kan du ikke kun designe din egen personlige etikette, du kan faktisk også vælge at skræddersy smagen på den øl, som du laver.

Prøv selv at designe din øl på craftedby.com.

Det bedste af det hele er at denne skræddersyede gave, ikke koster dig mere end 1 flaske god vin. 6 flasker øl med din egen etikette fra Crafted By koster kun DKK 209,- Så hvad venter du på? – gå ind og skræddersy den perfekte gave, til en person tæt på dig i dag.

Hvis dette ikke er den perfekte gave til næsten alle anledninger, så ved vi ikke hvad der ellers er…

Administratoren

Læg din besked