Din virksomhed og dit kontor – iværksætteri

Din virksomhed og dit kontor – iværksætteri

Vi har flere og flere succesfulde iværksættere i Danmark, som der skal beslutte sig for, hvordan de fra vil gribe deres virksomhed an fra start. Kan det betale sig for netop din startup virksomhed at investere eller leje lokaler, eller bliver der arbejdet hjemme fra køkkenbordet som en start.

Dit kontor ligemeget hvad

Det er SÅ vigtigt, at ens virksomhed er andet end blot et skrivebord og en arbejdsstation – det er der, hvor du er det meste af din tid, så det skal spille og være inspirerende at komme på arbejde. Foruden at levere den bedste service til vores kunder er én af de ting, man går mest op i, at det skal være fedt at gå på arbejde. Det er et tema der er arbejdet på og det indeholder efterhånden rigtig mange aspekter – en lille del af dette er indretningen og funktionerne på vores kontor. Når du har kontoret på plads og designet skal du have de praktiske ting på plads, så som printer og computer osv.

Kontoret er et vigtigt rum, da der her tilbringes mange arbejdsomme, eftertænksomme og kreative timer. Derfor skal kontor indretning både være funktionel og praktisk men også indbydende og inspirerende. Dit kontor skal danner rammerne om et godt arbejdsmiljø, som giver inspiration og arbejdsløst. Det er vigtigt at kontoret matcher perfekt til dig og dine behov. Skab et godt overskueligt, men også personligt arbejdsmiljø, der gerne må adskille sig fra hjemme, om det end er i hjemme eller i andre lokaler.

Lille startup enkeltmandsvirksomhed

Har du ingen planer om at starte en større virksomhed, eller det først er længere ude i fremtiden, kan en enkeltmandsvirksomhed være en fordel. I en enkeltmandsvirksomhed kan der kun være én ejer, men til gengæld kan du ansætte medarbejdere.

Når man er i en enkeltmandsvirksomhed, kan det ikke altid betale sig at investere i et kontor og slet ikke i starten. I startfasen, som iværksætter, er der normalt ikke meget plus på kontoen. Rigtig mange selvstændige har et kontor derhjemme. Man kan søge om fradrag også til hjemmekontoret. Der er blot nogle forskellige krav til, at det kan blive godkendt, som at der skal være en erhvervsmæssig begrundelse for værelset og rummet ikke anvendes til andre formål end det erhvervsmæssige.

Hjemmekontoret er billigt, praktisk og ikke mindst nemt. Det er dog vigtigt at det ikke bliver permanent, da du derhjemme går glip af opbygningen af værdifulde relationer og bekendtskaber, som du som iværksætter har brug for. Man må ikke undervurdere, at det kan være en god ide at få nogle kollegaer i fremtiden og rykke arbejdspladsen værk fra hjemmet.

 

Større startup virksomhed

Nogle virksomheder har fuld fart på fra start og har en masse mennesker ansat for at det kan lade sig gøre, at virksomheden kommer på benene. Derfor er det nødvendigt for nogen at leje lokaler fra start, selvom det kan være en stor udgift for en ny virksomhed, uden nogen omsætning.

Her er det fint, hvis man kan finde en boligadvokat, som kan hjælpe en til at finde et lokale eller kontor, som netop opfylder ens krav og behov angående plads og pris. Boligadvokater.info har boligadvokater spredt ud over hele landet, som er kvalificeret til at hjælpe og rådgive når du har brug for det. Til tider må man i starten gå lidt på kompromis og vente til, at man har råd til noget bedre og større. Ens ansatte ved, at de starter i en helt ny virksomhed og hermed er de forberedt på, at budgettet kan være presset i opstarten.

Administratoren

Læg din besked