Ekstra penge giver dig mulighed for at købe flere ting

Ekstra penge giver dig mulighed for at købe flere ting

Penge er noget alle har et eller andet forhold til. Når man har penge mellem hænderne, så har man flere muligheder, og man har derfor også mange valg, som skal foretages. En nemmere måde at komme til penge, er ved at foretage lån, og netop det kan Ferratum hjælpe dig med.

Lån til ferien eller drømmen

Der findes både tilhængere og modstandere af lån, men en ting er sikkert. Nogle låner til at tage på ferie, andre låner til at få opfyldt en drøm, om at eje drømmebilen eller boligen, men det er helt op til den enkelte, hvad pengene man låner skal bruges på. Det er også grunden til at der findes både unge og ældre, som alle går ud låner penge, da interesserne er forskellige. Men muligheder er der mange af, og derfor gøres der klogt i at undersøge mulighederne for lån. Da trygheden og tilliden til udbyderen, og troen på, at man får et fair lån tilbudt, er vigtig. Specielt mulighederne som ny kunde hos Ferratum gør, at beslutningen kan blive nemmere at tage med god ro i sindet.

Fordele hos Ferratum

For at kunderne skal få en god og tilfredsstillende start, så har man som ny kunde mulighed for at låne penge i 30 dage helt uden renter. Årsagen til, at Ferratum tilbyder dette, er for at kunderne kan afprøve kviklån, og samtidig se om Ferratum tilfredsstiller dem, og opfylder alle deres eventuelle forventninger. Hvis man nu ikke er tilfreds, så har man ikke mistet noget ekstra, og hvis man så er tilfreds, så kan man være helt rolig, næste gang man skal låne hos Ferratum.

Hvad kræves af dig?

Kunderne kræver noget af Ferratum og netop derfor, så kræver de selvfølgelig også noget af deres kunder. Du kan læse om alle kravene som Ferratum sætte på deres hjemmeside, men her er nogle af de vigtigste Som potentiel kunde, skal du være fyldt 21 år, have dansk CPR-nummer og have folkeregisteradresse i Danmark. Samtidig med det, så må du ikke må være listet som ”dårlig betaler”, og samtidig ikke være i gang med at betale af, på et lån hos Ferratum.

Brugertryghed

Ferratum gør meget ud af, at deres kunder er tilfredse og trygge hos dem. Da det er vigtigt, at man stoler på sin låneudbyder, og at tilliden er gengældt. Der samarbejdes med Experian, Nets og DanID, for netop at sørge for, at sikkerheden er i top. Ferratum har samtidig også en god kundesupport, som står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål. Låneudbyderen har samtidig over 10 års erfaring, med lån i mere end 22 lande, og der er i de år lånt penge ud til mere end 2 millioner tilfredse kunder.

Om Ferratum

Ferratum drives i mere end 13 europæiske lande, og har hovedkontor i den finske hovedstad Helsinki. Firmaet har med tiden udviklet sig til at være en af stor international udbyder af onlinelån og lån direkte til virksomheder.

Administratoren

Læg din besked