Find ud af hvad du skal sælge

Find ud af hvad du skal sælge

Med en webshop kan det nogen gange være svært at finde ud af, hvad du skal sælge, fordi der er så mange ting at vælge imellem. Du har muligheden for at sælge alt fra hundetegn til tandbørster. Det er stort set kun loven og fantasien, der sætter en grænse for, hvad du kan sælge.

Står du og skal i gang med at starte en webshop, så får du her nogle gode råd til, hvordan du kommer i gang med det.

Tænk over rettigheder

Alt for mange nystartede webshops undersøger ikke reglerne for de ting, som de sælger. Ofte ender de med at sælge ting, som slet ikke er lovlige at sælge pga. manglende rettigheder.

Du må aldrig begynde at sælge noget med Disney, medmindre du har fået lov til det først. Du kan ikke bare købe Disney produkter fra Kina og forvente, at du må sælge dem i en dansk webshop.

Du kan komme i alvorlige problemer, hvis du ikke tænker over, hvad det er, at du sælger. Vi anbefaler generelt, at du starter med at sælge produkter, som der ikke er nogen rettigheder på. Det kan f.eks. være helt simple som et hundetegn. Her kan du lave dit eget design og dermed begynde at sælge det.

 

Design dine egne ting

Hvis du vil være sikker på, at du ikke gør noget forkert, så er det ofte en god idé at sælge sine egne produkter. På den måde kommer du ikke ud i nogle problemer med rettigheder. De sidste par år har det været ufatteligt populært at sælge plakater, da det er noget, som du hurtigt kan lave hjemmefra.

Herudover skal du blot finde en printer, og så er du klar til at sælge produkter til kunderne.

 

Produkter som er et lovkrav

Det kan være en god idé at vælge produkter, som alle bruger, eller som alle skal bruge. Det kan være ting som hundetegn til en parkeringsskive. Der findes masser af ting, som er lovkrav i Danmark, og dermed er du sikker på, at der er et marked for det.

Med et hundetegn har et firma som Gilpa lavet nogle flotte hundeskilte, så de er sikker på, at du hellere vil købe for dem. Du kan se dem her.

På samme måde kan du tænke med andre produkter.

 

Digitale eller fysiske produkter

En webshop behøver ikke sælge fysiske produkter, som du skal sende ud. Du kan sagtens sælge produkter, som kunden får i sin indbakke. Alt du skal gøre er at skabe et digitalt produkt, som du sælger på din hjemmeside.

Når kunder køber produktet, kan du være sikker på, at de modtager deres produkt med det samme og på den måde får du også dine penge med det samme. Det er win win.

I sidste ende skal du vælge at sælge et produkt, som du gerne vil sælge.

 

Administratoren

Læg din besked