Fire måder at peppe kontoret op

Fire måder at peppe kontoret op

Kontoret er for mange det vigtigste rum efter soveværelset, for det er her, du opholder dig det meste af din arbejdsdag. Det er derfor heller ikke helt lige meget, hvor godt tilpas du føler dig på kontoret, og du bør derfor tænke over, om du kan hjælpe dig selv til en mere behagelig arbejdsdag.

Her får du fire råd til, hvordan du giver dit kontor et løft på udseendet – og dermed også på arbejdsklimaet.

Mal kontoret

Hvis væggene ser lidt slidte ud, og du egentlig bare bliver træt, når du kigger på dem, så skulle du måske overveje at give dem en gang maling. Det kan gøre en stor forskel på oplevelsen i rummet, at det er nymalet, og farven spiller også en stor rolle. Det er et populært valg at male rummet lyst, fordi det giver naturligt lys og kan virke friskende, når man arbejder. Du skal selvfølgelig vælge den farve, som giver bedst mening til dit temperament. Er du i tvivl om, hvilken type maling du skal vælge, så kan du læse mere ved at klikke her.

Flyt rundt

Har du kigget på det samme kontor i lang tid, kan det være en fordel at rykke lidt rundt og skabe en ny atmosfære. Ofte skal der ikke så meget til, før det giver en anderledes følelse, så du måske får en ny start. Det kan være, du skal vende skrivebordet, så det står ved vinduet, eller at du helt skal bytte rundt på den nuværende indretning.

Tag også et kig på dine kontormøbler, og gør op med dig selv, om de trænger til en udskiftning. Det kan være frustrerende at være træt af sine omgivelser, og måske det gør underværker at få en ny, lækker stol eller et skrivebord, som passer bedre ind i den stil, du ønsker.

Gør det personligt

Der er ikke noget mere kedeligt end et kontor uden personlighed. Nogle er dog bange for at vise for meget frem, men husk, at det er dit kontor, og du kan gøre med det, hvad du vil. Medbring nogle få ting, som gør dig glad, og som du gerne vil kigge på, når du arbejder. Det kan være en sød tegning, et billede af dig og din familie eller en fedt maleri. Du kan også medbringe et krus med et billede af din kæreste eller børn, så du altid kan kigge på dem, når du drikker kaffe.

Skab positiv energi

Vigtigst af alt, så skal du have en positiv atmosfære på dit kontor. Om det er maling, billeder eller farceblyanter, så skal du have det ved dig, som kan løfte dit humør, når du hænger lidt. Gør derfor op med dig selv, hvad der gør dig mest glad, når du arbejder – så har du svaret på, hvad dit kontor skal indeholde.

 

Administratoren

Læg din besked