Har du svært ved at finde en roommate?

Har du svært ved at finde en roommate?

Det kan være du søger et sted at bo, eller at du sidder lidt dyrt, har for meget plads og derfor søger en roommate. Grundende kan være mange, men fælles for alle sammen er at det kan være en kæmpe jungle at finde et sted at bo i landets store byer pga. tilstrømningen af universitet studerende der også mangler et sted at bo. Her er nogle tips til søgningen.

Når du søger…

Der er mange ting som der bliver gjort forkert når der skal søges lejlighed, værelse eller roommate, men en af de store er at rigtig mange skriver deres henvendelse til en udlejer meget som en jobansøgning, men hvis du f.eks. søger at leje et værelse og blive roommate med en anden kan det ofte hjælpe at skrive en lidt mere personlig og sjov henvendelse, da chancen er større for at du bliver lagt mærke til blandt alle henvendelserne og på den måde kan skille dig ud.

En anden vigtigt ting, er at du skal væbne dig med tålmodighed når du er i gang med din søgning, ofte modtager udlejer et utal af henvendelser og det kan tage lang tid og gå dem alle sammen igennem, og hvis du ligger nederst i bunken er det ikke sikkert de når til dig før de har fundet en rigtige til at flytte ind. Det er derfor vigtigt at du ikke kun søger et sted, men at du retter henvendelse til flere udlejere ad gangen. Derudover er det vigtigt du er inde flere gange om ugen for at være opmærksom på om der er kommet nye opslag oppe, lig også gerne mærke til at meget gamle opslag, kan være nogen udlejer har glemt at deaktiverer

Hvis du mangler en roommate…

Det kan være du har et værelse ekstra som du egentlig ikke benytter og vil sænke dine fasteudgifter så der kan bruges noget mere på sjov eller der kan måske sættes mere ind på opsparingen. Under alle omstændigheder skal du gøre dig en række overvejelser før du begynder at søge. Det er vigtigt du gør op med dig selv hvilken person du kunne være interesseret i at dele hjem med, der kan være mange forskellige typer derude, og det kan være rigtig hårdt at bo sammen med nogen du ikke klinger godt med. Forberede dig desuden på at det tager lang tid at finde den rigtige, du vil få rigtig mange henvendelser hvis du er bosat i en af universitetsbyerne i landet. Der er selvfølgelig et utal af steder hvor du kan finde en evt. roommate, men et af de mest effektive der er fokuseret på kun at finde dig en roommate er findroommate.

Administratoren

Læg din besked