Lær af andres erfaringer på marketingsområdet med denne podcast

Lær af andres erfaringer på marketingsområdet med denne podcast

Der er mange forskellige tilgange til det at lære noget nyt på. Nogle mener, at de vigtigste for ens læring er gennem praktisk – det vil sige ved at få lov at gøre tingene selv. Andre mener, at der ligger enormt meget læring i at lytte til andre, som erfaringer på det område, man ønsker at lære noget inden for. Det er denne tankegang, der ligger bag podcasten Help Marketing.

Podcasts er i det hele taget blevet enormt populære over de seneste år. Det er efterhånden svært at komme i tanker om et emne, som det ikke er muligt at finde en podcast om. Populariteten skyldes nok flere ting, men en central forklaring kunne utvivlsomt være, hvor nemt podcasts gør det at få ny viden – også når man har travlt.

Bliv klogere mens du er på farten

Før i tiden ville man nok have været mest tilbøjelig til at søge viden i en bog, når man ønsker at blive klogere på et bestemt område. Der findes mange gode og lærerige bøger om marketing, men ulempen ved bøger er, at de kræver fuldt fokus og gør det umuligt at foretage sig noget andet imens. I travl og hektisk hverdag kan dette være svært at finde tid til, uden at det går ud over andre pligter og gøremål. Dette kompromis behøver du ikke at indgå med podcasts, hvilken sandsynligvis er en del af forklaringen på, hvorfor medieformen er blevet så populær inden for de seneste år. Du får her mulighed for at lære, mens du eksempelvis dyrker motion, lufter hund, laver mad eller kører til og fra arbejde.

Er der et bestemt emne, du higer efter at vide mere om, men har svært ved at finde tid til at læse om i en bog, er podcasts derfor en rigtig god løsning. Ligesom der findes gode bøger om marketing, findes der heldigvis også rigtige gode podcasts om emnet. Et fremragende eksempel på dette, er Help Marketing-podcast, der er en dansk podcast omhandlende alle aspekter af markedsføring lige fra adwords og annoncering til PR og community management.

For dig, der gerne vil vide mere om markedsføring

Har du ledt efter en podcast om seo eller andre aspekter af digital og ikke-digital markedsføring, er Help Marketing-podcasten sandsynligvis et godt sted at starte. Der er tale om en marketing podcast, hvor markedsføringskonsulent Eric Ziengs hver uge interviewer en ekspert på et bestemt område inden for marketing. Disse eksperter er folk, som har tilbragt mange år i denne verden, og derfor har store mængder meget værdifuld erfaring med i bagagen. Både som nybegynder inden for markedsføring og som garvet inden for feltet, er der massere at lære i denne podcast. Du kan lytte til hver enkelt afsnit og blive klogere på alle områder af marketing, men du kan også håndplukke de afsnit, der omhandler emner, du har særlig stor interesse for, og som du helt specifikt ønsker at lære mere om. Lyt når du slapper af, eller når du er på farten.

Administratoren

Læg din besked