Motion giver glade ansatte

Motion giver glade ansatte

Der er mange måder at få glade ansatte på, men hvis du kører dem så hårdt, at de ikke har tid til motion, så får du svært ved at motivere dem i længden. Heldigvis kan du lave din arbejdsplads om på den måde, at de kan dyrke motion til arbejdet, og dermed slå to fluer med et smæk.

Hvis dine ansatte bor langt væk, kan du tilbyde dem en elcykel, så de på den måde får bevæget sig, selvom de har stor afstand til deres job.

Hemmeligheden er bad

Succesfulde virksomheder som Novo Nordisk har omklædningsrum og bad, så deres ansatte kan cykle eller løbe på arbejde. Det smarte ved det er, at dine ansatte ikke først skal frem og tilbage på job og så dyrke motion efterfølgende.

De kan simpelthen få dyrket deres motion, når de alligevel skal på arbejde. På den måde får de udnyttet deres transporttid optimalt. For ellers er det let at se transporttid som spildtid, hvis du sidder i en bil.

De fleste arbejdspladser har mulighed for at få et bad, da de ikke behøver at være særlig stort. Men hvis det ikke er en mulighed på din arbejdsplads, så kan du give alle dine ansatte et abonnement til det nærmeste fitnesscenter, så kan de få bevæget sig der.

Hvad kan de dyrke?

Vi vil sige, at næsten alle kan dyrke motion til og fra arbejdet. På en almindelig cykel er det intet problem, hvis du skal cykle 10 km. Men på længere afstande bliver det en del sværere og her vil vi opfordre dig til, at du køber en elcykel til dine ansatte.

En elcykel har den fordel, at du stadigvæk selv skal cykle, men fordi der er en motor på cyklen, kan du cykle hurtigere og derved bevæge dig over længere afstande. Pludselig kan du cykle 20 km på arbejde. Du kan se et kæmpe udvalg af elcykel lige her.

En anden oplagt motionsform er løb. Men dine ansatte bliver helt klart mere svedige, når de løber, og derfor er det vigtigt, at de har mulighed for bad, hvis de skal løbe. Ellers kommer de ikke til at gøre det.

Fitnessabonnement

Som vi allerede har nævnt, er det blevet ufattelig populært at tilbyde sine ansatte et fitnessabonnement, da de så selv kan vælge, hvad de gerne vil lave af træning samtidig med at der er gode badefaciliteter.

Selv hvis dine ansatte benytter en elcykel eller løber på arbejde, så er det god stil at give dem mulighed for fitness. På den måde kan de få trænet deres muskler, og om vinteren er det hårdt og svært at dyrke motion udenfor.

Med disse metoder får du ansatte, som er klar til at gøre alt for dig, da de er glade og har overskud. Det er den slags ansatte, som du gerne vil have.

Administratoren

Læg din besked