Mulige ønsker til jeres bryllupsgave

Mulige ønsker til jeres bryllupsgave

Hvis du snart skal giftes, og bryllupsklokkerne ringer i det fjerne, har du med al sandsynlighed haft utrolig travlt med planlægning og klargøring til den store dag.

Derfor kan man hurtigt blive en smule rundtosset og have svært ved at huske de mange ting og sager, der skal planlægges forud for den store dag. Derfor kan man med fordel finde inspiration hos venner, familie og ikke mindst på nettet. Vi giver dig derfor 3 gode bud på bryllupsgaver, som du og din kommende ægtefælle vil kunne få glæde af.

Indret hjemmet

Dig og din ægtefælle står over for et nyt liv som mand og kone, og måske I for nyligt er flyttet i et nyt hjem, der skal gøres personligt og hyggeligt. Hvis ikke I er det, er det altid rart med nye møbler og nyt interiør, der kan pifte hjemmet op. Til køkkenet kan I eksempelvis begynde at samle på stel. Det er både hyggeligt og nemt, da I kan ønske jer dette i mange år fremover. Måske I trænger til en ny sofa eller nye havemøbler? Så vil jeres bryllup være den perfekte mulighed for at ønske jer disse lidt større gaver. Sidst men ikke mindst kan I også gå efter mindre interiørprodukter til hjemmet, eksempelvis puder, tæpper og loftslamper. En ny loftslampe kan i særdeleshed pifte hjemmet op og skabe en spritny atmosfære.

Restaurant- og cafébesøg

Når brylluppet er holdt og gæsterne sendt hjem, bliver det hurtigt hverdag igen, hvor børn, arbejde og praktiske opgaver fylder. Hvorfor ikke ønske jer gavekort til diverse restauranter, caféer og biografer, så I altid kan hive et gavekort op af skuffen, hvis I en aften får lyst til en spontan tur ud i bylivet og væk fra hverdagens praktiske opgaver. Hold kærligheden og romantikken ved lige ved at tage ud og få nye oplevelser sammen – som mand og kone.

Kolde kontanter

Det lyder måske kedeligt og upersonligt at ønske sig penge i bryllupsgave, men I har til gengæld uanede muligheder med en god portion penge, og I kan bruge dem, på lige netop dét, som I har lyst til – det er kun fantasien, der sætter grænser. Måske I mangler penge til udbetalingen af en bil, måske I planlægger en rejse til hvide bounty strande i Thailand eller noget helt tredje. I kan også altid vælge at gemme dem, hvis I på stående fod ikke ved, hvad I vil bruge pengene til. Det kan også fungere som en økonomisk sikkerhed for jer, og hvad er bedre at starte en ny tilværelse ud med?

Den store gave – en ny bolig

Hvis I er en af dem, der bliver gift unge, og derved endnu ikke har fundet jeres endelige bolig, er dette et godt tidspunkt at få hjælp.

Jeres respektive forældre ved formentlig godt, at børn ikke er langt væk, og I har brug for et rigtigt sted at bo, hvor I kan opdrage jeres børn. Derfor vil det være en mulighed at spørge dem om hjælp i form af et forældrekøb. Det vil være en god investering for dem, og de vil give jer den største mulige gave.

Klik her hvis du vil vide mere om forældrekøb til din brandtale til forældrene. Hvis det lykkes vil det helt sikkert være prikken over i’et til brylluppet.

Administratoren

Læg din besked