Sådan får du mere troværdighed online

Sådan får du mere troværdighed online

Der er masser af ideer til, hvordan man får flere besøgende på sin hjemmeside. Mange af disse ideer, er rigtigt gode og giver en masse troværdighed i forhold til søgemaskinerne. Men langt flere af ideerne er dårlige og vil ende med at koste dig dyrt på længere sigt.

Der er så mange tricks, der kan give hurtige resultater og få masser af besøgende på din side. Men hvis det er komplet irrelevante besøgende, der ikke køber noget, så gennemskuer Google det hurtigt og straffer dig med en dårligere placering.

Gå efter de gode besøg

Hvis du sørger for at lave fornuftig SEO i form af godt content og relevante blogindlæg, så vil du opleve at dine følgere, begynder at dele dit indhold. Dette er den bedste form for reklame, du kan få. Hvis en troværdig blogger linker til din side, er kunderne langt mere tilbøjelige til at gå derind. Sørger du så for at have de produkter og services, som de rent faktisk leder efter, så kan du hurtigt se hvordan dine salg øges – samtidigt med at din troværdighed stiger. Det vil have en positiv indvirkning på din webshops placering på Google og andre søgemaskiner.

Administratoren

Læg din besked