Vejen til et børnevenligt hjem

Vejen til et børnevenligt hjem

Der er ingen tvivl om, at vores kærlighed til vores børn er uendelig stor, og derfor ønsker vi selvfølgelig at passe mest muligt på vores kære børn. Selvom det – desværre – ikke er muligt for os at beskytte vores børn mod alt i den store verden, kan vi dog sørge for at hjemmets rammer er sikre.

Et sikkert hjem er nemlig en god base for barnet, hvorefter barnet har bedre muligheder for at udvikle sine færdigheder og sit potentiale. Hvis du ønsker at få nogle idéer til, hvordan du kan indrette et børnevenligt hjem, kan du læse mere i artiklen her.

Børnesikringer øger sikkerheden for dine børn

De fleste af os ved, at det er en rigtig god ting at sikre sit hjem i form af diverse børnesikringer. Dog er der alligevel mange børnehjem, der ikke besidder dette, eller mange forældre bliver ved med at udskyde arbejdet deri. Der findes en masse forskellige former for børnesikringer. En af dem er blandt andet en dørstopper. En sådan børnesikring sikrer blandt andet, at barnet ikke får sine fingre i klemme i døren, da døren ikke kan lukkes helt i. En anden børnesikring er en hjørnebeskytter, som kan være god at sætte på lave borde med skarpe kanter. På denne måde vil barnet ikke slå sig så hårdt, hvis barnet løber ind i kanten af bordet.

Et boldbassin fra Misioo i blødt materiale

Hvis du er på udkig efter en form for opbevaring, der er sikker for barnet, kan du overveje et boldbassin fra Misioo. Disse boldbassin er lavet af et blødt materiale og mærkes som en form for pude. Dette betyder, at dit barn ikke vil slå sig på selve boldbassinet under sin leg. Med et boldbassin fra Misioo medfølger 200 farverige plastikbolde. Barnet vil dermed kunne sidde i bassinet og have rig mulighed for masser af sjov og leg. Når barnet leger med farverige plastikbolde, stimuleres barnets sanser samtidig med, at barnet styrker sin motorik. Derfor er et sådant bassin ideelt for barnets underholdning og udvikling, og bassinets materiale er samtidigt sikkert. Du kan læse mere om boldbassiner her.

Hold gulvet ryddet med en masse opbevaringskasser

Børn har masser legetøj, som oftest flyder på gulvet. Dette kan give problemer, hvis barnet glider på legetøjet under leg og slår sig. Barnet kan også træde på skarpe ting på legetøjet, som kan gøre ondt i foden. Sørg derfor for at have en masse opbevaringskasser til rådighed i hjemmet. På denne måde er det nemmere at få samlet alt legetøjet sammen og lagt det væk i form af kasserne. Samtidig kan du lære børnene at rydde op efter sig selv, hvilket både er godt for deres motoriske evner samt opdragelse.

Administratoren

Læg din besked