Månedsarkiv marts 30, 2017

Sådan får du mere overskud på arbejdspladsen – 3 tips

Det kan være hårdt at tage på arbejde hver eneste dag. Der er mange krav, som du skal opfylde, og desuden tager det bare meget energi, hvis alt skal fuldføres til perfektion, som det jo helst skal. Her i artiklen har vi samlet tre tips, som kan være med til at give dig lidt mere energi i hverdagen, så du kan præstere endnu bedre, uden at du bliver fuldstændig udkørt.

Den gode hjemmeside er koden til merværdi

Websitet skal ses som kernen i din virksomheds kommunikation, eftersom denne er nøglen til omverdenen og ikke mindst til virksomhedens kunder. Her har din virksomhed mulighed for at fremvise sin profil og ikke mindst sælge varer. I denne artikel får du derfor en række gode råd til, hvordan du kan skabe merværdi igennem en god og funktionel hjemmesiden

Hvordan opretter du formelt din virksomhed?

Leger du med ideen om at blive selvstændig, eller er du det allerede? Selvom du har startet en virksomhed, kræver det en række formelle tiltag såsom at registrere virksomhedsformen og berette omkring virksomheden til moms og SKAT. For mange kan det virke uigennemskueligt, hvordan man egentlig kan oprette en virksomhed – formelt set. Derfor får du i denne artikel en guide, som hjælper dig igennem oprettelsen af en virksomhed.

Tre personalegoder dine ansatte vil elske dig for

Det er dine medarbejdere, der er med til at få din virksomhed til at køre rundt. De er oftest din virksomheds ansigt udadtil, og de er samtidig dem, der står for en stor del af kontakten med kunderne. Dine medarbejdere knokler hver dag for at hjælpe dig med at få de bedste resultater og skabe mest muligt succes. Vil du ikke gerne give dem lidt tilbage som en tak for det gode arbejde?

Hvad er privatleasing?

Mange er usikker på hvad privatleasing er, og hvilke fordele og ulemper der er i forbindelse med, at få en bil ved brug af privatleasing. Det helt korte svar på hvad privatleasing er kommer her; langtidsleje af en bil.

Køb skabelonen – og lav selv din opsigelse

Advokater kan være en dyr fornøjelse – men dog en, du ikke kan være foruden, når du skal ansætte og afskedige medarbejdere.

Find dit område

Drømmer du også om at starte virksomhed? I dag er der flere og flere iværksættere i Danmark, der starter deres egen virksomhed, og det er i mange tilfælde også en rigtig god ide, hvis man får den rette idé. Nogle er på forhånd slet ikke i tvivl om, hvilken branche de vil starte indenfor, mens andre lægger mere vægt på at finde præcis den rette niche at starte virksomhed indenfor, så der er de bedste betingelser for at starte op. Hører du til de sidstnævnte, så læs med her og få en kort vejledning i, hvordan du vælger, hvilket område du skal vælge.

Lav personligt Facebook-content

Facebook er et ufatteligt effektivt værktøj til markedsføring, og enhver virksomhed med respekt for sig selv bør have en fastlagt strategi til markedsføring på mediet – både hvis de er en virksomhed indenfor B2C eller B2B. Kort sagt handler det om at markedsføre der, hvor kunderne er, og hovedparten af alle danskere besøger Facebook jævnligt.

Sådan får du mere troværdighed online

Der er masser af ideer til, hvordan man får flere besøgende på sin hjemmeside. Mange af disse ideer, er rigtigt gode og giver en masse troværdighed i forhold til søgemaskinerne. Men langt flere af ideerne er dårlige og vil ende med at koste dig dyrt på længere sigt.

Tre-trins-raket – sådan bliver du digital iværksætter på nul komma fem

Går du med en iværksætter i maven, og har du ambitioner om at erobre verden med et enestående produkt eller ydelse? Så er du bestemt ikke alene. I disse år springer flere ud som selvstændige, hvilket skyldes en cocktail af en samfundsøkonomi i vækst, nemmere mulighed for finansiering, et gunstigere investorklima og ikke mindst væksten i online handel.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis skal have millioner på kontoen, en adresse på Strandvejen eller en rig investor i ryggen for at blive iværksætter. I denne artikel har vi samlet tre gode råd (inspireret af YTB), der hjælper dit digitale iværksætterprojekt i gang på nul komma fem uden den helt store kapital – god fornøjelse!

 

Step 1 – få CVR-nummer og det juridiske på plads

Inden du kan gå i gang med at opbygge det nye Apple eller Mærsk, skal du naturligvis have styr på den mere formelle del af det at være selvstændig; her taler vi naturligvis om alt fra CVR-nummer til momsregistrering. Det er vigtigt, at du gør dig en række grundige overvejelser om, hvordan du ønsker at hæfte og blive beskattet af dit overskud. Har du ikke råd til advokat- eller revisorbistand i forbindelse hermed, findes der heldigvis en række gratis guides omkring valg af virksomhedstype og oprettelse af din virksomhed – se mere her. Husk desuden at have orden i sagerne, når det kommer til de tre N’er; netbank, NemKonto og NemID.

 

Step 2 – vælg og byg din platform

Med ovenstående på plads er det næste naturlige skridt at udvælge den platform, hvorfra du vil sælge dine produkter eller ydelser. Som digital iværksætter foregår dette oftest via enten en hjemmeside eller webshop. Hertil skal du blandt andet bruge følgende:

  • Et domæne
  • Webhosting
  • CMS
  • Betalingsaftale
  • Indløsningsaftale.

Det kan lyde teknisk og dyrt, men fortvivl ej – webhosting er billigere end nogensinde, registrering af dit domæne koster rundt regnet 150 kr. om året, mens CMS’ere såsom WordPress eller Joomla er ganske gratis og tilstrækkelige. Din betalings- og indløsningsaftale er ofte en fast omkostning pr. transaktion, men dette kan variere alt afhængigt af, hvilken løsning du vælger.

 

Step 3 – kom ud over stepperne

Du har en flot hjemmeside, talrige fantastiske og billige produkter og selvfølgelig et CVR-nummer. Men hvor bliver kunderne af? Det går hurtigt op for de fleste digitale iværksættere, at kunderne i langt de fleste tilfælde ikke kommer af sig selv. En splinterny hjemmeside eller webshop vil ofte være usynlig på Google, og en plads i rampelyset på Facebook, Instagram eller LinkedIn er ikke just gratis.

Er dit markedsføringsbudget tæt på 0, skal du altså finde andre måder at blive set på. Konkurrencer på sociale medier kan være en effektiv og forholdsvis billig strategi ift. at komme ud til så bred en målgruppe som overhovedet muligt – din eneste reelle udgift er jo præmien.

Sælger du ydelser, kan du med fordel overveje at arbejde gratis eller til en meget lav pris. På denne måde får du dit navn ud i æteren, og leverer du et godt stykke arbejde, kan du muligvis se frem til, at kunden vælger at benytte dig som fast leverandør.

Kunne du bruge ovenstående tips? Giv din mening til kende, og lad os endelig høre, hvis du har andre gode tips til at komme hurtigt i gang!